Voton Mytaher Haskuka

0
81

Kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka, njofton se ka votuar.

Nëpërmjet një postimi në Facebook, ai ka ftuar të gjithë qytetarët e Kosovës që të dalin të votojnë sa më shumë.

“Sot, si qytetar i Republikës së Kosovës kam përdorur të drejtën e votës. Shfrytëzimi i kësaj drejte merr vetëm 15 minuta, por determinon të ardhmen tonë dhe të fëmijëve tanë”, shkruan Haskuka.

“Ftoj të gjithë qytetarët që të votojnë!”.

Leave a Reply