Tërmkolli: U realizua pikë për pikë plani i Akademisë serbe, LDK ka rënë në duar të Soros-istëve…

0
67

Anëtarja dhe ish-ministrja nga LDK, Melihate Tërmkolli ka  thënë se e djathta kombëtare në Kosovë formalisht ka rënë me rënien e LDK-së në duart e Soros-istëve”, “Ora-istëve” “Riinvest-ëve”.

Postimi i saj i plotë i Tërmkollit:

E djathta kombëtare në Kosovë si formacion politik edhe formalisht ka ra me rënien e LDK-së në duar të “Soros-istëve”, “Ora-istëve” “Riinvest-ëve” dhe pakurrizorëve tjerë që e quanin veten rugovistë. Në një Kosovë me shumicë djathtiste!

Bravo Fatmir Sejdiu e Nexhat Daci!

Bravo Sabri Hamiti e Isa Mustafa & Co!

Bravo Vjosa Osmani & Co!

Bravo akademikë të LDK-së!

U realizua pikë për pikë plani e projekti i Akademisë së Serbisë!

Këtu jemi!

#MT

Leave a Reply