Quni: Kujtesa, kërkon besimin tuaj që ti vazhdoj angazhimet e saj për punë të mira për Hasin e Prizrenin

0
45

Për një mandat të dytë si Kuvendare, në listën tonë është edhe Kujtesa Kabashi- Shatri. Ajo ka përfunduar studimet Master në Juridik për drejtimin Kushtetues-Administrativ dhe njohëse e punës së administratës dhe organizimit të saj, kështu ka deklaruar, Anton Quni, kandidat i LDK-së për kryetar të Prizrenit.

Quni ka thënë se ajo kërkon besimin e qytetarëve që t’i vazhdoj angazhimet e sa për punë të mira për Hasin e Prizrenin.

Postimi i plotë:

  • Për një mandat të dytë si Kuvendare, në listën tonë është edhe Kujtesa Kabashi- Shatri. Ajo ka përfunduar studimet Master në Juridik për drejtimin Kushtetues-Administrativ dhe njohëse e punës së administratës dhe organizimit të saj.
    Është aktiviste e palodhshme LDK-së, të cilës i është bashkuar qysh në moshën e saj të re, sepse me këtë frymë ishte rritur dhe mishëruar nga familja e saj.
  • Kujtesa, kërkon besimin tuaj që ti vazhdoj angazhimet e saj për punë të mira për Hasin e Prizrenin.
    Përfaqësimin në Kuvend Komunal, ajo nuk e merr për privilegj, por përgjegjësi dhe obligim qytetar të cilin do ta kthej me ngritje zëri për të mirën e përgjithshme.
    Kujtesa, ecim sigurt drejt fitorës së LDK-së.

LDK160

PërPrizreninQëDuam

me Kujtesa Kabashi Shatri160&6

Leave a Reply