Nismëtarët vizitojnë “Esnaf-in”

0
86

Kandidatët për deputetë të Nismës në Prizren, kanë vizituar Shoqatën “Esnaf”.

“NISMA Socialdemokrate është kthyer në subjektin politik më të besuar në vend, dhe programi i saj socialdemokrat po përqafohet nga të gjitha grup-moshat.

Ne jemi të bindur që projekti ynë që po ia ofrojmë qytetarëve është më i miri, sepse ne duam t’i bashkojmë njerëzit të cilët duan të kontribuojnë për një të ardhme më të mirë dhe për një Kosovë më të zhvilluar.

Në këtë takim ka marrë pjesë edhe kryetarja e Gruas së Nismës në Prizren, Albulena Balaj -Halimaj.

Kandidatët për deputetë, premtuan se do të jenë zëri i gjithë atyre të cilët duan të kontribuojnë në zhvillimin e vendit”, thuhet në njoftimin e Nismës Socialdemokrate./04 Online

Leave a Reply