Muçaj i habitur me militantët e PDK-së që i parashtruan pyetje në një televizion, Shaqir Totajt

0
48

Kandidati i LVV-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Edon Muçaj, ka ironizuar me kandidatin për kryetar të qytetit nga radhët e PDK-së, Shaqir Totaj.

Muçaj, ka thënë se bazuar në debatin televiziv në një emision televiziv, siç duket Totaj nuk shkon shpesh në zyret e subjektit që i takon.

Postimi i plotë:

Në debatin televiziv në Kanal10, militantët e PDK-së nga zyret e tyre i parashtruan pyetje kandidatit të PDK-së në studio. Lind pyetja a shkon ndonjëherë z.Totaj në zyren e tij dhe se a bisedon ndonjëherë me anëtarët e PDK-së apo komunikimi me ta qëndron vetëm nëpërmes mediave?

Leave a Reply