Krasniqi: Në mandatin e ri ,do të jem zëri edhe i personave që nuk dëgjojnë e nuk flasin

0
62

Kandidati i LDK-së për Asamble Komunale të Prizrenit, Qemal Krasniqi, është zotuar se me ardhjen e LDK-së në krye të qeverisjes lokale do të rritet vëmendja institucionale ndaj njerëzve që nuk dëgjojnë dhe nuk flasin.

Krasniqi gjatë një takimi me këtë kategori ka thënë se u ka munguar vëmendja institucionale.

Postimi i plotë:

Vizitë SHRSH në Prizren
Vëmendja e munguar e institucioneve ,ndaj njerëzve që nuk dëgjojnë dhe që nuk flasin.
Një ndër shqetësimet e ngritura nga ky komunitet, kishte të bënte me faktin se me vite të tëra ju mungonte perkrahja institucionale .
I falenderoj shumë per pritjen e mire ,këta shpirtmirë e shumë bujar.
Ne mandatin e ri ,do te jem edhe zëri i tyre, në Kuvendin e Prizrenit.

Leave a Reply