Krasniqi: Do t’i mbështesim bizneset që krijojnë vende të reja të punës për gratë dhe të rinjtë

0
26

Kandidati i LDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Qemal Krasniqi, ka thënë se qeverisja lokale e udhëhequr nga Anton Quni do t’i mbështet bizneset që krijojnë vende të reja pune për gratë dhe të rinjtë.

Krasniqi ka thënë se LDK-ja e ka hartuar planin e veprimit dhe ai pritet të realizohet nëpër faza gjatë tërë mandatit qeverisës.

“Me LDK-në në qeverisje do të bëhet subvencionimi i pagës për biznese që krijojnë vende të reja pune për gratë dhe rinjtë”, ka thënë Krasniqi.

Leave a Reply