Islam Ukimeri kërkon besimin e qytetarëve për mandatin e dytë, tregon si duhet ta votojnë më 17 tetor

0
20

Islam Ukimeri në garën zgjedhore të 17 tetorit është duke garuar për mandatin e dytë në listën e PDK-së.

Ukimeri mbanë numrin 4.
Ai përmes një video ka treguar se si mund të votohet më 17 tetor.

Postimi i plotë:

Të nderuar qytetarë:
Kjo video tregon për mënyrën se si të votohet më 17 tetor, për Kryetarin e ardhshëm të Komunës së Prizrenit, z. Shaqir Totaj, PDK-në me numër 177 dhe për Islam Ukaj numër 4, kandidat për Kuvendin Komunal të Prizrenit.
Mirënjohje e respekt për mbështetjen tuaj!

VotoPDK177

VotoShaqirTotaj

BashkëpërPrizrenin

VotoIslamUkaj4

Leave a Reply