Hoxhaj: Hasi fuqishëm në përkrahje të PDK-së!

0
60

Zotohem që në 4 vitet e ardhshme me votën dhe besimin tuaj do jem zë i fuqishëm në mbrojtje të interesave dhe kërkesave tuaja, kështu ka deklaruar kandidatja e PDK-së për Asamblenë e Prizrenit, Egzona Hoxhaj.

Hoxhaj ka thënë se Hasi fuqishëm është duke e përkrahur PDK-në.

Postimi i plotë:

Ndjenjë e veqant kur bashkvendasit të ofrojnë përkrahje të pa konsistueshme, për fitoren e radhës të PDK-së dhe kryetarit në ardhje z. Shaqir Totaj.
U ndjeva shumë e emocionuar përballë jush, që gjithmonë më keni përkrahur dhe më jeni gjetur pranë gjatë gjithë këtyre viteve.
Zotohem që në 4 vitet e ardhshme me votën dhe besimin tuaj do jem zë i fuqishëm në mbrojtje të interesave dhe kërkesave tuaja!
Hasi ka qenë, është dhe gjithmonë do të jetë në përkrahje të PDK-së!

BashkëPërPrizrenin

BashkëPërHasin

PDK177 ✅

Shaqir Totaj ✅

EgzonaHoxhaj 18 ✅

Leave a Reply