Erzen Musliu kërkon besimin e qytetarëve të Prizrenit më 17 tetor

0
623

Prizreni më shumë se kurrë ka nevojë për ndryshim dhe gjeneratë të re, andaj të dielën të dalim masovikisht në zgjedhje dhe të votojmë për kthim të shpresës për qytetin dhe qytetarët e Prizrenit, kështu ka deklaruar Erzen Musliu, kandidat i Nismës Socialdemokrate për Asamblenë Komunale të Prizrenit.

Musliu i ka ftuar qytetarët e Prizrenit që të dalin masovikisht në zgjedhjet e të dieles.

Postimi i plotë:

Të dashur miq,
edhe pak orë na ndajnë nga heshtja zgjedhore dhe një ditë na ndanë nga drejtimi që do ti japim qytetit të Prizrenit me votën tonë!
Prizreni më shumë se kurrë ka nevojë për ndryshim dhe gjeneratë të re, andaj të dielën të dalim masovikisht në zgjedhje dhe të votojmë për kthim të shpresës për qytetin dhe qytetarët e Prizrenit.

NismaSocialdemokrate119✅

ErzenMusliu11✅

Leave a Reply