Egzona Hoxhaj kërkon besimin e qytetarëve të Prizrenit për Asamblenë Komunale

0
542

Familjarë, miq, përkrahës që gjatë gjithë jetës nuk më latë vetëm në sfida, unë sot dua të ju falënderoj për angazhimin tuaj të pa shoq në sfidën time të krenarisë më të madhe që kam ndjerë deri sot, kështu ka deklaruar Ekzon Hoxhaj, kandidate e PDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit.

Hoxhaj ka ftuar mbështetësit e saj dhe të PDK-së që të dielen të votojnë për Shaqir Totaj kryetar dhe atë për asambleiste.

Postimi i plotë:

Thamë, u zotuam, ju kërkuam, na ndëgjuat, e nga ju presim më të mirën për ne të gjithë, mbështetjen tuaj më 17 Tetor.
Ta bëjmë Shaqën Kryetarë e unë përkrah tij në kuvend!
Familjarë, miq, përkrahës që gjatë gjithë jetës nuk më latë vetëm në sfida, unë sot dua të ju falënderoj për angazhimin tuaj të pa shoq në sfidën time të krenarisë më të madhe që kam ndjerë deri sot!
Ju paqa përjetë!
E juaja Egzona Hoxhaj

BashkëPërPrizrenin

PDK177 ✅

Shaqir Totaj ✅

EgzonaHoxhaj 18 ✅

Leave a Reply