Berisha: U bindëm se edhe opojarët mbështesin boshtin politik të Nisma’s dhe kandidatin për kryeministër

0
108

Kandidati për deputet nga radhët e Nismës Socialdemokrate, Zafir Berisha, ka mbetur i befasuar nga mbështetja e madhe e opojarëve ndaj frymës socialdemokrate, shkruan 04 Online.

Berisha ka thënë se janë bindur se edhe opojarët me të madhe mbështesin boshtin politik të Nismës dhe Fatmir Limajn për Kryeministër.

“Gjatë vizitës në komunën e Dragashit u bindëm se edhe opojarët me të madhe mbështesin boshtin politik të Nisma’s dhe kandidatin për kryeministër z.Fatmir Limaj.
Gjetëm një pritje të ngrohtë nga shumë qytetar të k’saj komune, të cilëve ju premtuam mbështetje në turizëm, bujqësi e blektori.
Vizituam edhe kompanin “Meka” si njëra nga bizneset e suksesshme jo vetëm në Dragash…”, ka thënë Berisha./04 Online

Fotografia e Zafir Berisha
Fotografia e Zafir Berisha

Leave a Reply