S’ka më bel për dy kollan? Tayna ka shtuar peshë gjatë karantinës (FOTO)

0
571

Gjatë qëndrimit të izoluar, përveç që mund ta kalojmë kohë me familjen dhe me më të dashurit tonë, ajo ka edhe anën negative.

Një nga këto efekte negative është edhe konsumim i ushqimit ndonjëherë në mas të pakontrolluar.

Këtë problem janë duke e patur edhe emrat e njohur të estradës, siç është reperja e njohur, Tayna.

Tayna ka publikuar në ‘Instastory’ një foto të ‘body-t’ që përdor për mos t’u shëndoshur  dhe për të mbajtur belin e theksuar.


“Duke u munduar për të ruajtur belin se mbaruam duke ngrënë. +5kg”, ka shkruar reperja.

Ndërkohë, Tayna nyk ka qëndruar passive, ajo nga karantina ka publikuar një ‘freestyle’ e që u prit mirë nga adhuruesit.

Leave a Reply