Shpat Kërleshi nga Kosova është banori më i ri i shtëpisë së Big Brother Albania

0
255

Shpat Kërleshi është banori më i ri në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Ai nis mbrëmjen e djeshme rrugëtimin dhe sfidën për të fituar çmimin e madh. Pas hyrjes sigurisht nisi biseda me banorët e tjerë, të cilët ishin kuriozë për ta njohur, por gjithashtu edhe për të nxjerrë nga ai një informacion nga jashtë.

Olta nisi menjëherë të pyeste në lidhje me publikun, duke i thënë nëse Prishtina i do. Megjithatë, Shpati e menaxhoi duke mos dhënë asnjë informacion nga jashtë, një nga rregullta kryesorë për këtë format.

Leave a Reply