Zbulohet e vërteta e ndarjes së Stresit me Kejsin, e tregon biseda e tyre

0
32

Ishin para martesës, por pikërisht para këtij momenti të rëndësishëm në jetën e tyre, ata i dhanë fund lidhjes së dashurisë, shkruan 04 Online.

Reperi i njohur shqiptar, Stresi, ishte i fejuar me Kejsin, dhe ishin në përgatitjet e fundit për ceremoninë e martesës. Ndonëse në fillim u përfol për ndarjen e tyre, pikërisht Stresi tentoi në disa mënyra që këtë ta demantoj, pos tashmë lidhja e tyre ka përfunduar së vërteti.

Madje, u përfol shumë për arsyet që kishte quar në ndarjen e çiftit, por edhe kjo dilemë ka marrë fund pas publikimit të bisedës së fundit nga çifti me ç’rast është vërejtur se ata janë ndarë shumë paqësisht, mbase duke kërkuar që të kenë kujdes në jetën në vazhdim.

Pra, kemi të bëjmë me ndarje absolutisht paqësore./04 Online

Leave a Reply