Tre heshtjet më të zhurmshme në botë sipas Armina Mevlanit: Kur duhesh në heshtje e s’ia thua dot…e lë të shkojë

0
73

Armina Mevlani është një nga vajzat shqiptare që rrjetet sociale i përdor dhe për të treguar pasionet, hobit dhe gjërat që kanë shumë qef.

Bloggerja përveç veshjeve na tregon se dëgjon muzikë rock and roll dhe libra.

Mirëpo këtë rradhë ajo ka ndarë në instastory disa shprehje që flasin për heshtjen në botë.

”Tre heshtjet më të zhurmshme në botë”

Instastory- Armina Mevlani

”Heshtja e dy njerëzve që e duan pa i thënë njëri-tjetrit”

Instastory- Armina

”Heshtja e dikujt që do dikë dhe e le të ikë”

Instastory- Armina

”Heshtja kur fjalët mbarojnë”

Instastory- Armina

Duket se këto shprehje janë pëlqyer kaq shumë nga Armina sa ka vendosur ti ndajë dhe me ndjekësit e saj.

Leave a Reply