Të bën për të qeshur Agron Llakaj? Eni Çobani jep përgjigjen që nuk pritej

0
46

Shpeshherë dy personazhet kanë qenë në qendër të vëmendjes së mediave për deklaratat e tyre. Vitin e kaluar u tha se Eni dhe Agroni kanë bërë paqe, por mesa duket nuk qenka kështu.

Agron Llakaj dhe Eni Çobani kohët e fundit nuk kanë pasur marrëdhënie të mirë. Kjo për shkak të imitimit që aktori i humorit i bën avokatës së njohur në shoë-n, Al Pazar.

Shpeshherë dy personazhet kanë qenë në qendër të vëmendjes së mediave për deklaratat e tyre. Vitin e kaluar u tha se Eni dhe Agroni kanë bërë paqe, por mesa duket nuk qenka kështu.

Juristja ka qenë e ftuar në “Treshat” dhe gjatë intervistës është pyetur dhe për Agron Llakën. Bora Zemani drejtuesja e emisonit e pyeti nëse Agron Llakaj e bën të qeshë. Por Eni dha një përgjigje shumë befasuese dhe të prerë: Jo.


Kjo tregon se marrëdhëniae tyre vijon të jetë e komplikuar dhe Eni Çobanit nuk i pëlqen imiti që i bëhet nga aktori.

Leave a Reply