Si të përkëdhel Ramush Haradinaj? Rrëfehet Anita Muçaj: Zemër e shpirt, këto të zakonshmet. Edhe ndonjë e gjuajtur në…

0
118

Bashkëshortja e ish-kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, Anita Muçaj, ka treguar disa detaje nga jeta e saj.

E ftuar në emisionin “Shiko kush Luan”, Anitës i është kërkuar që të tregojë tre përkëdheli që Haradinaj i dedikon për t’i treguar dashurinë. 

PJESË NGA EMISIONI:

Rudina Xhunga: Haradinaj duket i ftohtë dhe i rreptë, trego tre mënyra sesi Ramush Haradinaj të përkëdhel ti.

Anita Muçaj: Thjesht më kap fytyrën dhe më puth. Edhe ndonjë e gjuajtur në të pasme. Zemër e shpirt këto të zakonshmet.

Leave a Reply