Si e përjashtoi Armina Mevlani, Jonida Maliqin nga biznesi i përbashkët

0
31

Të dyja kanë edhe një eksperiencë të përbashkët në skenë, kur prezantuan vite më parë një edicion të “Dacing with the stars”.

Falë rrjeteve sociale, vajzat seksi kanë bërë një marketing të fortë për bizneset respektive, të cilat janë edhe pasioni i tyre, veshjet dhe aksesorët e markave të njohura. Jonida ka një eksperiencë më të hershme se Armina në biznes.

Leave a Reply