Shemsidin Kolshi, më i kërkuari në Prizren në fushën e frizerisë për femra (FOTO)

0
193

Është një dhe më i miri në Prizren. Përvoja e tij trembëdhjetë vjeçare në Prizren e ka bërë më të kërkuarin, mbase edhe pa asnjë konkurent.

Bëhet fjalë për prizrenasin, Shemsidin Kolshi, frizeri që realizon ëndërrat e secilës femër. Ndryshe nga të tjerët, ai ofron shërbimet e frizerisë në një dimension tjetër, ku nuk mungon cilësia, e bukura dhe eleganca.

Është më i veçanti, me përvojë të madhe në vend. Madje, ai ka përfituar shumë edhe nga më të mirët e Turqisë, duke ofruar shërbime të shpejta, të sakta e të sigurta.

Që flokët ti preni mirë, që fenerimi të jetë profesional, që ngjyrosja të jetë shumë më ndryshe nga sa jeni mësuar, që shatiri të jetë specifik, që zgjatja e flokëve tuaja të bëhet e sigurtë, ju keni shumë arsye për ta zgjedhur Shemsidin Kolshin, duke e telefonuar në këtë numër të telefonit: +383 49 236 256.

Të gjitha punimet e Shemsidinit mund t’i gjeni në Instagram duke klikuar në këtë link https://www.instagram.com/shemsidinkolshi_hairdresser/. Do të bindeni për punën profesionale, punë e veçantë dhe shumë unike. Prandaj bëje zgjedhjen e duhur që të dukesh bukur, me shije, elan e sharm.

Zgjedhja e mirë bëhet vetëm njëherë. Të gjitha femrat VIP dhe të kategorive tjera sociale tashmë e kanë vetëm një adresë, Shemsidin Kolshi./04 Online

Leave a Reply