Sadik Qovanaj dhe Ram Fanaj i kushtojnë këngë komandantit Remzi Ademaj

0
111

Këngëtarët e mirënjohur, Sadik Qovanaj dhe Ram Fanaj, i kanë kushtuar këngë dëshmorit të kombit, Remzi Ademaj – Komandant Petrit Kodra.

Një dedikim për jetën dhe veprën e ish- Komandantit të UÇK-së, i cili do të mbetet njëri ndër patriotët, ideologët, luftëtarët dhe komandantët më të shquar në mbarë Kosovën./04 Online

Leave a Reply