Patrisi dhe Tuna pas ndarjes, as për ditëlindjen e djalit nuk shihen bashkë

0
93

Djali i ish-çiftit ka festuar ditëlindjen.


Dhe, natyrisht se Tiani ka marrë urime nga prindërit e tij.

Përmes rrjetit social Instagram, ata e kanë uruar me nga një fotografi në të njëjtën kohë edhe kanë shkruar fjalë plot dashuri për të.

Në profilin e tij zyrtar në Instagram, Patris Berisha ka ndarë një imazh të djalit derisa ka shkruar: “Tian Patris 4”, ndërsa mori edhe komente të shumta nga miqtë të cilët e uruan për ditëlindjen e djalit të tij.

Leave a Reply