Motrat Mustafa publikuan këngën e re “Malli i nënës”

0
36

Motrat Mustafa (Safetja dhe Sahidja) kanë publikuar një këngë të re të titulluar “Malli i nënës”.

Balada e re nga Motrat Mustafa është shoqëruar edhe me videoklip. Për tekstin dhe muzikën është kujdesur Kreshnik Avdiu, kurse për aranzhmentin Arti Rec.

Për videoklipin e këngës “Malli i nënës”, motrat Mustafa kanë bashkëpunuar me produksionin Artfabe./21Media

Leave a Reply