Loki për dy ditë e ‘sjellë’ dhe e ‘pshtjellë’ estradën shqiptare

0
72

Kanë mjaftuar vetëm dy ditë që këngëtari nga Deçani, Lok Komoni, ta ‘sjellë’ e ta ‘pshtjellë’ tërë estradën shqiptare.

Duket se Loki kësaj radhe ka goditur me këngën e re “Sillu pshtillu”, e cila është pritur mirë nga ndjekësit e tij. Mbase, ai ka premtuar se shumë shpejt do ta publikoj edhe një këngë tjetër, e cila me gjasë do të jetë më e mirë se kjo tani.

Ju kujtojmë se Loki pos bashkëpunimit me Sinan Vllasaliun, ka bashkëpunuar edhe me Gold Ag dhe Ramadan Krasniqin./04 Online

Leave a Reply