Labi: Do të vijë dita kur Albin Kurti do të qeverisë sërish

0
69

Labi thotë se dy fatkeqësi i kanë ndodhur Kosovës gjatë këtij viti.

Labinot Tahiri ka folur për çështjen e rrëzimit të Qeverisë Kurti pak kohë pasi e kishte filluar mandatin.

Përmes një positmi në Facebook, këngëtari tha se në vitin 2020 i kanë ndodhur dy fatkeqësi Republikës së Kosovës.

E para sipas tij është propaganda për ta faktorizu dhe ngjallur frikën qytetarëve me COVID-19 dhe e dyta rrëzimi i Qevrisë Kurti.

Ai thotë se do të vijë dita kur Albin Kurti do të qeverisë sërish.

Leave a Reply