Graniti dhe Leonita u bënë prindër për herë të parë, ja ç’kuptim ka emri i vajzës!

0
133

Vazjë me sy të mëdhenj dhe e mrehtë në karakter, ky është kuptimi i emrit Ayana që rrjedhshmërisht është edhe një emër mysliman.

Të martën futbollisti i njohur me origjinë shqiptare, Granit Xhaka dhe partnerja e ti, Leonita janë bërë prindër për herë të parë të një vajze.

Ndërsa emrin e vajzës e zbuloi pasditen e djeshme e Leonita, ku të dy sëbashku kishin vendosur ta quanin vajzën e tyre Ayana, një emër mjaftë unik.

Prindër për herë të parë, të një vogëlushje të ëmbël, përse çifti zgjodhi këtë emër për vajzën e tyre të parë.

Sipas, ‘Prive.al’, është mësuar edhe kuptimi i veçantë i emrit të vajzës së çiftit të njohur. Vazjë me sy të mëdhenj dhe e mrehtë në karakter, ky është kuptimi i emrit Ayana që rrjedhshmërisht është edhe një emër mysliman.

Rrjedh nga rrënja (sytë) AIN-Y-N, e cila përdoret në shumë vende në Kur’an.

Por nga ana tjetër, ky emër bazuar në kulturën etiopiane, ka kuptimin e një luleje të bukur.

Leave a Reply