Gold AG me urim të veçantë këtë Bajram, shfaqet pranë nënës dhe bashkëshortes

0
73

Gold Ag publikon imazhin me të bukur krah nënës dhe bashkëshortes.

Gold Ag përveç anës profesionale, ai njihet edhe si një besimtar i devotshëm.

Edhe sot me rastin e festës së Kurban Bajramit nuk kishte si të mungonte një mesazh nga ana e tij, shkruan Kosovarja.

Duke qenë i kujdesshëm ndaj fansave të tij, ai publikoj një imazh krahë nënës dhe bashkëshortes duke shkruar: “Urime nga familja jeme”.

Të tre kanë pozuar të buzëqeshur dhe të lumtur duke kaluar momente të bukura si familje e vogël por e kompletuar.

Leave a Reply