Aurela Gaçe dhe Stine rikthejnë Dr.Florin, pritet publikimi i këngës S.F.L

0
42

Dr. Flori do të jetë në një bashkëpunim mes këngëtarit Stine dhe këngëtares Aurela Gaçe. Edhe pse Dr.Flori nuk është fizikisht mes nesh, kënga është regjistruar më parë me zërin e tij.

Në postimet në rrjetet sociale Sine dhe Aurela kanë bërë me dije se kënga do e ketë emrin S.F.L., i cili është shkurtimi i emrave Stine, Flori dhe Lela.

“PO VJEN… S. F. L”, shkroi Aurela.

Në foton e publikuar në Instagram, shihen Stine, Aurela si dhe emri i Dr. Florit nga mbrapa. Kjo këngë do të jetë në albumin e Aurela Gaçes.

Leave a Reply