Antonela kërkon nga produksioni t’i sjellin prezervativ në shtëpinë e Big Brother VIP

0
73

Banorët e shtëpisë së “Big Brother Vip” kane fituar buxhetin maksimal për shkak se kanë realizuar me sukses provën e javës.

Të gjithë filluan të bëjnë listën me gjërat që kanë nevojë.

Vëmendjen kryesore të medieve dhe të gjithë ndjeksëve e mori Antonela e cila kërkoi të holla t’ blejnë prezervativ.

Videon e gjeni më poshtë:

https://video.gjirafa.com/259081392-484199519559568-2978209203700682547-n-mp4

Leave a Reply