Ana e Përputhen: Do të votoja atë parti që legalizon shtëpitë publike

0
114

Prej disa javësh Ana Kauri u shpreh se seksi kundrejt pagesës duhet të miratohet sa më parë dhe madje deklaroi: “Një parti do të premtonte legalizimin e shtëpive publike, do ta votoja në zgjedhje”.

“Më mirë ta pranojmë dhe të thyejmë këto tabu njëherë e mirë”, shtoi Ana.

Shumica e të ftuarve, në këtë diskutim, u shprehën pro ndërsa Shqipe Hysenaj ishte e vetmja që u shpreh kategorikisht kundërt.

“Është skandaloze, nuk duhet të lejohet, unë jam për familjen”, u shpreh Shqipja.

Leave a Reply