Shikoni se si duken nën mikroskop 14 gjërat që i shohim çdo ditë

0
272

Vizioni njerëzor është i kufizuar dhe ne nuk mund të shohim me sy të lirë mikro botën që ekziston paralelisht me tonën

Për fat të mirë, ka mikroskop që na lejojnë të zmadhojmë objektet miniaturë dhe t’i afrojmë ato me fushën tonë të shikimit.

Lexo Edhe:

Nga kurioziteti, njerëzit vendosën të vendosnin disa gjëra që ne shohim çdo ditë.

Dhe i përdorim nën një mikroskop dhe befasuan ekipin në internet me atë që gjetën në to…

Leave a Reply