Shi i rrë.mbyeshëm edhe në Suharekë, Savrova përf.undon nën ujë

0
28

Pasditen e sotme në shumë pjesë të Kosovës pati zhvillime të fuqishme të vra.nësirave konvektive, të cilat kushtëzuan rrebeshe lokalisht të fuqishme shiu.

Ashtu si herën e kaluar rajoni i Suharekës, Malishevës dhe Rahovecit u përfshinë nga të reshura më të mëdha të shiut. Rre.beshe shiu pati edhe në Ferizaj, Shtime, disa rajone të Drenicës dhe Dukagjinit.

Si pa.sojë e të reshurave të mëdha rrethina e Suharekës ka pë.rfunduar nën ujë. Gjendje më e rën.duar paraqitet në fshatin Savrovë, nga ka qytetarët na kanë dërguar video të  shumta./MeteoBallkan

Leave a Reply