Zhbllokon arteriet, lufton sëmundjet e zemrës dhe është shpëtim për duhanpirësit, ky është çaji që bën mrekullinë për shëndetin tonë (RECETA)

0
71

Çaj nga lëvozhgat e brendshme të arrave mundëson zhbllokimin e arterieve, pengon sëmundjet e zemrës, shpëtim edhe për duhanpirësit.

Me përdorimin afatgjatë vepron edhe në rregullimin e shtypjes së lartë të gjakut

Arrat shpesh i përdorim në ushqim, apo si pjesë e recetave për ëmbëlsira, mbase edhe jo të vetëdijshëm sa janë të mira për shëndetin tonë kardiovaskular.

Mirëpo, pos frutave të shijshme, mund t’i përdorim edhe ato lëvozhga të vogla “ndarëse”, të cilat gjenden midis arrave, madje në mënyrë fenomenale!

Në të vërtetë, çaji nga ato “ndarëse” të vogla vepron shkëlqyeshëm kundër bllokimit të arterieve, kundër të gjitha sëmundjeve të zemrës dhe te temperaturat e shkaktuara nga problemet me zemrën, posaçërisht u rekomandohen duhanpirësve.

Leave a Reply