Vaji i origanos, antibiotiku më i fuqishëm natyral

0
34

Shumë njerëz janë në kërkim të mënyrave natyrale të shërimi të problemeve të tyre shëndetësore dhe mënyra të tilla ekzistojnë, prandaj vetëm duhet ditur se cilat ndihmojnë më shumë.

Ne këtë tekst ne ju tregojmë se si me vajin e origanos së egër, mund të zgjidhni një varg problemesh shëndetësore. Vaji i origanos me shekuj ka qenë njëri nga ilaçet natyrale më të kërkuar për trajtimin e problemeve të ndryshme natyrale.

Përbërësit e tij shërues kanë qenë të njohur qysh në kohën e grekëve antikë, ndërsa babai i medicinës, Hipokrati, shpesh e ka përdorur si antiseptik.

Ky vaj i fuqishëm konsiderohet si antibiotiku më i fuqishëm natyral, ndërsa për shkak të fuqisë së tij, duhet pasur kujdes tek aplikimi i brendshëm dhe i jashtëm dhe gjithmonë ta përzieni me vajrat tjerë ushqyes.

Leave a Reply