Shëndeti juaj është kryesori: Ja çfarë tregojnë sytë tuaj për gjendjen që keni

0
1038

Sytë tregojnë çdo gjë për një person. Ata na udhëheqin drejt çdo gjëje dhe na mbajnë të sigurtë. Ata gjithashtu na shërbejnë si një monitor për tek shëndeti jonë.

Ka një numër të lartë simptomash të cilat na duhet ti kushtojmë vëmendje.

Nga stresi na krijohet lëvizje te syrit. Gjëra të bardha dalin shpesh afër syrit dhe kjo mund të na çojë në një rrezik për atak zemre.

Sytë e kuq shkaktohen nga venat e gjakut të cilat shkëputen nga njëra tjetra.

Sytë e fryrë dhe të kuq? Ajo që ju duhet është të flini sa më shumë dhe të ndaloni së ndezuri qirinjtë.

Bëni mirë t’ia tregoni këto gjëra miqve tuaj, në mënyrë që të parandaloni ato që mund t’ju ndodhi./CNA.al

Leave a Reply