Po u merr shpirtin nervi shiatik? Konsumoni vetëm njëherë në ditë këtë dhe do shëroheni, ja si ta bëni

0
120

Shumë njerëz tentojnë që dhi mbjen ta shërojnë me ndihmën e il’açeve konvencionale, por il’açet e tilla kanë afat jetëshkurtër.

Keni Shqetësime nga Shiatiku? Gjeni Disa Kura Natyrale Me Rëndësi Për  Shëndetin - AgroWeb

Shumë ekspertë përmendin edhe ushtrime, si dhe pozita të ndryshme të jogës, për të zgjidhur këtë problem. Shenjat e nervit shiatik janë:
Dhimbja fillon në pjesën e poshtme të shpinës ose nga njëra anë e kofshës, shpërndahet në fundshpinë.
Të dj egura në njërën apo të dy këmbët. Dhi mbja përke qësohet kur uleni.

Ndieni plogështi, vështirësi gjatë lëvizjes së këmbëve ose shputave. Dhi mbje konstante në fundshpinë.

RECETA
Përbërësit:
4 thelpinj të hudhrës,
200 ml qumësht, mjaltë

Përgatitja:
Shtypni thelpinjtë e hudhrës dhe më pas i zieni në pak zjarr. Derisa i zieni, shtoni qumështin dhe prisni disa minuta derisa të vlojnë. Më pas qumështin e hiqni nga zja rri.

Përdorimi:
Këtë përzierje ta konsumoni një herë në ditë dhe shumë shpejt do të vëreni lehtësim nga dhi mbjet.
Kjo ndodh, pasi që hudhra përmban efekte të forta kundër inflamacioneve.

Vuani nga dhimbjet e shpinës dhe nervi shiatik, ja receta çudibërëse... -  Gazeta Mapo

Leave a Reply