Nëse përjetoni dhimbje koke në këtë orë të ditës, është për shkak të problemeve me zemrën

0
45

Është tashmë fakt që trupi ynë ka orët e veta për të qenë në gjendje të qetësohet dhe nëse mund ta themi kështu, për të korrigjuar gabimet e ditës.

Sidoqoftë, për secilin instrument ka një kohë të ndryshme gjatë së cilës pushon dhe ky është një detaj shumë i rëndësishëm. Po në lidhje me zemrën cilat janë orët në një periudhë 24-orëshe që ajo përpiqet të riparojë ndonjë “dëm”?

Koha e rimëkëmbjes për zemrën është 11 e mëngjesit  deri në orën 1 pasdite. Nëse përjetoni një dhimbje koke ose mungesë energjie këto dy orë nuk ka gjasa të jetë për shkak të proceseve që trupi bën për të riparuar problemet e vogla.

Leave a Reply