Kjo mënyrë efektive do t’ju ndalojë dhimbjen e dhëmbit

0
51

Këdo që pyesni do t’ju japë të njëjtën përgjigje: dhimbja e dhëmbit është një nga dhimbjet më të këqija. Dhe është një nga ato rastet kur ndiheni sikur nuk keni asgjë tjetër për të bërë. Skenari më i keq është ta ndjesh dhimbjen natën.

Pra, në rast se keni një dhimbje dhëmbi dhe derisa të vizitoni ose konsultoheni me dentistin, shihni më poshtë një zgjidhje natyrale dhe efektive, nëse merrni një dhimbje dhëmbi gjatë natës.

Pastë hudhre

Shkrini hudhrën dhe bëni një pastë. Vendosni një sasi të vogël të saj në dhëmbin tuaj që dhemb. Arsyeja që hudhra funksionon këtu si ilaç, është alicina që përmban, e cila ka veti antibakteriale dhe neutralizon bakteret që shkaktojnë dhimbjen e dhëmbit.

Leave a Reply