Cilat janë simptomat e anemisë? (VIDEO)

0
60

Anemia është një gjendje në të cilën ju mungojnë qelizat e kuqe të shëndetshme të gjakut për të çuar oksigjen të mjaftueshëm në indet e trupit tuaj.

Gjithashtu anemia mund të ju bëjë të ndiheni të lodhur dhe të dobët, shkruan Portali.info.

Më poshtë mund të shihni një video të përgaditur nga Portali.info dhe të mësoni se cilat janë simptomat e zakonshme të anemisë./PORTALI.info

Leave a Reply