Çfarë tregojnë sekrecionet e hundës rreth shëndetit tuaj/ kuptojeni nga këto shenja

0
109

Sekrecionet mbrojnë trupin tonë duke mos lejuar që bakteret dhe grimcat e papastërtive të futën në brëndësi.

Ngjyra dhe struktura e tyre mund të japin të dhëna për shëndetin në përgjithësi.Nqs ngjyra e tyre është gri atëhere kjo ndodh sepse jeni një konsumator i rregull i cigares. Ndodh që duhanpirësit ndonjëherë të kenë dhe sekrecione ngjyrë të zezë. Nqs janë ngjyrë të verdhë me shumë mundësi keni një infeksion në bajame ose jeni duke kaluar një virozë.

Nqs shihni qe mund t’ju dalë gjak atëherë mundësia më e madhe është që të keni lënduar hundët tuaja, ose ndonjë ilac që keni përdorur ju bën keq. 

Ndodh ndonjëherë që sekrecionet nuk kanë ngjyrë, kjo është një shenjë e alergjisë që mund t;ju ketë shkaktuar diçka. Së fundmi nqs shihni që ato janë të bardha jeni gati për t’ju kapur gripi. Bëni kujdes!

Leave a Reply