Raportohet se është marrë nga Specialja ish-eprori i UÇK-së, Sadik Halitaj

0
117

OVL e UÇK-së, Nëndega në Mushtisht, ka lëshuar një njoftim ku pretendohet se Sadik Halitaj, ish epror i UÇK-së, është marrë nga Gjykata Speciale.

Ata kanë uruar që ai të lirohet shpejtë, teksa s’kanë dhënë detaje të tjera.

Njoftimi i plotë:

MARRJET  PËR  NË  HAGË VAZHDOJNË!

Sot më 07 Nëntor 2023 e moren Komandantin e ZOP Sadik Halitjaha!

Kjo marrje nuk ishte sikur të tjerat, nuk ishte nga Prokuroria Speciale,  por nga Gjykata!

Urojm të ja dal për se mbari Komandanti që kurr në jet nuk njohu deshtim!

Si në Luft ashtu në paq përher gardian i Atdheut!

I urojm shendet vullnet dhe Suksese në këto perballëje të pa drejta e të pa barabarta!

Urojm dhe Shpresojm të dalësh sfidues dhe me nder!

Njoftojn Familjaret!

Leave a Reply