Quni: Ne nuk mbyllim tregje, sepse tragtarët kanë nevojë për ambiente pune

0
300

Ne nuk mbyllim tregje, sepse tragtarët kanë nevojë për ambiente pune, kështu ka deklaruar Anton Quni, kandidat i LDK-së për kryetar të Prizrenit.

Këtë deklaratë Quni e ka dhënë gjatë një vizite në tregun e quajtur “Qylhan”.

Postimi i plotë:

Ne nuk mbyllim tregje, sepse tragtarët kanë nevojë për ambiente pune.
Për të mbyllur, është e lehtë, por duhet kreativitet e angazhim që tregjet aktuale të modernizohen me kushte të mira pune, si dhe te krijohen hapësira tjera ku tregtarët do të zhvillojnë veprimtarinë e tyre.
Kënaqësi me i taku, burra e gra të mirë e punëtorë që, me djersë e me punë të përditëshme në tregun e “Qylhanit”, mbajnë familjet e tyre dhe kontribuojnë për vendin e komunës.
Ju faleminderit për bashkëbisedimin.

LDK160 ✔

PërPrizreninQëDuam ✔

Leave a Reply