Qeshni me lot/ Fustane të çuditshëm të veshur në ditën e dasmës nga nuset

0
441

Dita e ceremonisë martesore për shumëkënd mund të konsiderohet si dita më e rëndësishme e jetë. Por për shumë vajza përzgjedhja e fustanit të nusërisë është një sfidë më vete.

Ka nga ato që e kalojnë me sukses këtë sfidë, por nga krahu tjetër ka dhe nga ato që dështojnë në këtë aspekt.

Më poshtë kemi renditur disa nga nuset që kanë veshur fustane shumë të çuditshëm.

Leave a Reply