Pse shumica e djemve preferojnë vajzat bionde dhe të gjata?

0
132

Djemtë kanë preferenca të ndryshme sa i përketë vajzave.

Por, sipas disa studimeve, shumica prej tyre preferojnë vajzat bionde dhe të gjata.

Nëse shumica e djemve preferojnë vajzat bionde dhe të gjata, atëherë ka të ngjarë të zhgënjehen, pasi vajza të tilla përbëjnë një pakicë të vogël të popullsisë së botës, shkruan Quora, transmeton Klankosova.tv.

Pos kësaj preference, sipas studimeve djemtë duan vajzat e zgjuara, me humor të mirë, intelegjente, avanturiere, të kujdesshme dhe interesante.

Disa prej djemve sipas të dhënave janë të prirur më shumë të pëlqejnë një vajzë nga pamja e jashtme, ndërsa të tjerë nga disa elemente të karakterit të tyre.

Leave a Reply