Prizren: Kërkojnë donacione në Facebook në emër të huaj

0
293

Një person nga Prizreni ka raportuar në polici se persona të pa njohur, në emër të tij kanë hapur llogari në rrjetin social Facebook dhe kanë kërkuar donacione në emër të ankuesit.

Rasti është duke u hetuar.

Leave a Reply