Prizren: Arr.estohet një hajn i xhepave, tjetri në arr.ati

0
29

I dy.shuari për su.lm dhe vje.dhje të xhepit, është arr.estuar nga Policia e Prizrenit.

Ai, është ndalur për 48 orë, në mbajtje. Ndërkaq, i dys.huari tjetër ende është në arr.ati.

“Është arr.estuar i dysh.uari, i cili së bashku me një person tjetër që gjendet në arr.ati e kanë sul.muar me mjete të fo.rta vik.tim.ën dhe nga xhepi ia kanë marrë 40 euro para”, njofton Policia e Kosovës përcjell 04 Online.

“ Si pasojë e sul.mit vi.kti.ma ka pës.uar lën.dime trupore dhe ka pranuar tretman mj.ekësor. I dys.huari pas intervistimit me vendim të pro.kur.orit është dërg.uar në mb.ajtje për 48 orë”, njofton Polia e Kosovës./04online.info

Leave a Reply