Prindërit u’a lënë emrin Korona dhe Covid dy binjakëve të tyre

0
677
Foto: Ilustrim

Mirësevini në këtë botë Korona dhe Covid. Këto janë emrat e dy binjakëve të lindur në qytetin Raipur të Indisë.

Binjakët, një djalë dhe një vajzë lindën gjatë 3 javëve karantinë që është vendosur  dhe në Indi.

Prindërit e tyre thanë se i quajtën ashtu me qëllim që të kujtojnë këtë kohë të vështirë, shkruan media lokale.

Në një intervistë për median lokal, nëna tha se  kishin pasur shumë vështirësi dhe donin ta kujtonin këtë kohë.

Leave a Reply