Porkuroria e Prizrenit ngritë tetë aktakuza për dhjetë persona

0
70

Gjatë 24 orëve të fundit në Prokurorinë Themelore në Prizren, janë ngritur tetë (8) aktakuza për dhjetë (10) persona për vepra të ndryshme penale, si dhe, me urdhër të Prokurorit kujdestar janë ndaluar katër (4) persona, nën dyshimin se kanë kryer veprën penale “Grabitje”.


Prokuroria Themelore në Prizren, ka paraqitur kërkesë për sekuestrim pranë Gjykatës Themelore në Prizren, nën dyshimin për veprat penale “Mbajtje në pronësi, kontroll apo posedim të paautorizuar të armëve” nga neni 366 si dhe “Përdorimi i armës apo mjetit të rrezikshëm” nga neni 367 të KPRK-së, thuhet në komunikatën e derguar për media. 

Leave a Reply