Policia e Prizrenit kërkon ndihmë për arrestimin e këtij personi

0
221

Policia e Kosovës, më saktësisht Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren, ka kërkuar ndihëm e qytetarëve për arrestimin e Egzon Sheqiri. i akuzuar për veprën penale të Grabitjes në tentative, thuhet në njoftim nga Policia Rajonale e Prizrenit, raporton TvPz.

Njoftimi i plotë nga Policia:

Vërejtje: Ky person kërkohet nga hetimet rajonale të policisë në Prizren.
Vepra penale: Grabitje në tentativë
Për çdo informacion ju lutem kontaktoni në numrat:
Nga telefonia fikse dhe mobile: 192 ose 038 550 999, ne Prizren 029 244 355
Të gjitha thirrjet në numrin 080019999 janë anonime, pa pagesë dhe konfidenciale.
Ju mund të dërgoni informatat e juaja edhe në adresën elektronike info@kosovopolice.com apo
ne aplikacionin dixhital “Lajmëro Policinë”.

Leave a Reply