Planet pas karantinës! Veprimi i parë që do donin njerëzit të bënin

0
432

Një ditë kjo situatë do të përfundojë dhe ne do t’i rikthehemi normalitetit.

Po cila është gjëja e parë që do bënin qytetarë sapo të dilni nga e gjitha kjo?

“Do t’i përqafoja të gjithë, edhe ty. Do bëja një piknik me familjen. Do bëja dashuri dhe do jepja dashuri për të gjithë. Gjëja e parë që do bëja: do pija një birrë me shokët”, ishin disa nga përgjigjet e marra.

Leave a Reply